Чотириденні командно-штабні навчання: між Силами оборони Броварського та Ніжинського районів досягнуте повне взаєморозуміння

Дата: 21.07.2022 14:38
Кількість переглядів: 701

             

У Броварському районі завершилися чотириденні командно-штабні навчання. У навчаннях взяли участь військові ЗСУ, Сили територіальної оборони Броварського району, районного управління Національної поліції України у Київській області, районного управління ДСНС України в Київській області, СБУ та добровольчих формувань. Головними завданнями навчань стала організація відсічі можливого ворога та захоплення умовних диверсійно-розвідувальних груп.

       

Командир батальйону територіальної оборони Броварського району Ігор Робочий

(у центрі)

За словами керівника Сектору оборони Броварського району № 13 Юрія Миколенка, результати навчань стануть у нагоді для подальшої роботи районного управління СБУ та національної поліції. Також великий об’єм роботи під час навчань було виконано піротехніками, зокрема, з Луганська та Чернівців, які допомагали Збройним Силам України та ДФТГ у розмінуванні небезпечних територій.

       

Керівник Сектору оборони № 13 Броварського району Юрій Миколенко

(праворуч)

Під час розмінувань були виявлені і такі знахідки, як ворожа техніка, запчастини якої можна використовувати для ЗСУ.

Підбиваючи підсумки, начальники Броварської та Ніжинської районних військових адміністрацій Павло Проскочило та Григорій Ковтун наголосили на повній взаємодії та розумінні між Силами оборони Броварського та Ніжинського районів.

                  

Начальник Броварської районної військової адміністрації Павло Проскочило 

 

        

 Начальник Ніжинської районної військової адміністрації Григорій Ковтун 

   

Начальник Штабу Сектору оборони № 13 Броварського району

полковник Олександр Марченко                    

Бригадний генерал Валерій Ємбаков

 

     

Начальник Броварського районного управління ДСНС України у Київській області Микола Семиног (третій праворуч)

За словами керівництва Сил оборони Броварського району та Штабу 13-го сектору оборони, поставлені на командно-штабних навчаннях завдання — виконані на достойному рівні, а між Броварською районною військовою адміністрацією Київської області та Ніжинською районною військовою адміністрацією Чернігівської області досягнуто повного взаєморозуміння.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень