«Кубок патріотів»: у західній групі у лідерах — досвідчені, у східній — протистояння «запеклих друзів»

Дата: 25.07.2022 17:17
Кількість переглядів: 682

      Фото без опису

Продовжується футбольний турнір у Броварському районі «Кубок Патріотів», започаткований Броварською районною військовою адміністрацією та Громадською Спілкою «Броварська Районна Асоціація Футболу».

 

Нагадаємо, турнір, який спрямований на розвиток футболу на Броварщині та започаткований на підтримку Збройних Сил України, передбачає два раунди — кваліфікаційний та «Суперфінал». Нині тривають матчі кваліфікаційного турніру. На цьому етапі футбольні команди поділені на дві групи за зональним принципом: група А, умовна «західна») Броварська, Великодимерська, Зазимська та Калинівська громади;

група Б, умовна «східна») Баришівська, Березанська та Згурівська громади;

                   Фото без опису

 

У змаганнях, які тривають без глядачів та з дотриманням норм безпеки, відповідно до воєнного стану в Україні, у групі «А» команди зіграли вже 5 турів, а у групі «Б» — сім.

Ще 11 команд, у рамках благодійного турніру «Кубок Патріотів», проводять паралельні змагання, так само за принципом «кожен з кожним».

                   Фото без опису

                   Фото без опису

Зазначимо, що за підсумками перших 5 турів, у групі «А» визначився беззаперечний лідер — ФК «Десна» (Погреби) Зазимської громади, дуже досвідчений футбольний клуб, за плечима якого досвід виступів у чемпіонаті та Кубку Київської області та навіть трофеї у цих турнірах. А ось за друге місце, яке гарантує вихід до Суперфіналу розгорнулася боротьба не на жарт: відразу три команди з двох громад — Великодимерської та Калинівської здобули однакову кількість очок.

                  Фото без опису

                  Фото без опису

Більша інтрига за перше місце у групі «Б», адже за нього бореться відразу п’ять команд, хоча місця на вищих щаблях турнірної таблиці посіли «запеклі друзі» — головні команди Березані та Баришівки.

     Фото без опису

Наступні матчі відбудуться уже найближчими вихідними — 30 та 31 липня.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень