Робоча зустріч керівництва Броварського та Деснянського у місті Києві районів

Дата: 26.07.2022 16:19
Кількість переглядів: 771

      Фото без опису

Між Броварським районом Київської області та Деснянським районом міста Київ велика спільна межа, яка проходить аж через три територіальні громади — Броварську, Калинівську та Зазимську. Не дивно, що у обох районів багато спільної проблематики.

        Фото без опису

В умовах, коли ще триває російсько-українська війна, але активна фаза окупації Київщини уже відходить в історію, у керівництва обох районів накопичилося багато технічно-організаційних питань. Тим паче, що зустріч керівництва обох районів після початку широкомасштабної агресії російської федерації стала першою.

         Фото без опису

26 липня 2022 року відбулася робоча зустріч між начальником Броварської районної військової адміністрації Павлом Проскочилом та головою Деснянської районної у місті Києві державної адміністрації Дмитром Ратніковим. У робочій зустрічі взяв участь також керівник Сектору оборони Броварського району № 13 Юрій Миколенко.

          Фото без опису

          Фото без опису

Керівники обговорили низку актуальних до нинішньої ситуації в регіоні питань: шляхових сполучень, проблематика заторів на під’їзді до столиці. Торкнулися і питань, які відносяться до сфери воєнного часу: розташування блокпостів, військових та поліцейських патрулів, питань перевірок транспортних засобів, вантажів та документів у тих, хто в’їжджає до столиці та залишає її, а також багато інших актуальних проблем. Під час робочого обговорення звучали різні ідеї для вирішення тих чи інших питань.

             Фото без опису

Сторони домовилися бути постійно на зв’язку і долучатися одна до одної у розв’язані спільних проблем.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень