Інформаційна кампанія від ДСНС для аграріїв Великодимерської та Калитянської громад

Дата: 27.07.2022 13:07
Кількість переглядів: 713

      Фото без опису

Днями у двох громадах Броварського району — Великодимерській та Калитянській — відбулася робоча зустріч між представниками місцевого аграрного бізнесу та Броварського районного управління Державної служби надзвичайних ситуацій України в Київській області.

      Фото без опису

На сьогодні піротехнічні підрозділи ДСНС розміновують території Броварського району. Наразі для них постає новий етап роботи — надати максимальну можливість агропідприємствам розпочати свою господарську діяльність.

      Фото без опису

Для злагодженої роботи в процес гуманітарного розмінування включено представників місцевих органів самоврядування та працівників агропромислового комплексу.

                 Фото без опису

       Фото без опису

Під час робочих зустрічей сторони обговорили — які на сьогодні поля, придатні для сільськогосподарських робіт, уже розміновані, а які — ще в процесі. Аграріям надана детальна інформація.

Також представники РУ ДСНС України в Київській області провели інформаційно-роз’яснювальну роботу щодо дотримання норм пожежної безпеки при збиранні та збереженні врожаю-2022 року.

Зокрема, наголошено на тому, що в період збирання врожаю категорично забороняється спалювання стерні та розведення багаття на полях, а причиною пожежі в полі може стати навіть необережно кинутий недопалок або не загашений сірник.

Передбачається, що такі інформаційно-роз’яснювальні роботи від представників ДСНС пройдуть і в інших громадах.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень