Батальйон територіальної оборони Броварщини — чемпіон футбольного турніру від «Hallo Trust»!

Дата: 29.07.2022 16:08
Кількість переглядів: 798

           

Не війною єдиною. Сили територіальної оборони Броварщини днями взяли участь у футбольному турнірі, який пройшов на футбольному полі у парку «Перемога» у місті Бровари.

Турнір відбувся за спільної організації та підтримки Броварської районної військової адміністрації та однієї з найбільших у світі компаній, що спеціалізується на професійному розмінуванні територій — «The Hallo Trust».

Британсько-американська неурядова та неполітична організація з 2016 року займалася розмінуванням Донецької та Луганської областей, а з часу деокупації Київщини від широкомасштабної агресії росії — займається розмінуванням Броварського району.

Футбольні симпатії та підтримка турнірів є давнішньою практикою «Hallo Trust». Ось і цього разу компанія організувала змагання з метою підняття бойового духу та зміцнення корпоративної культури бійців Сил територіальної оборони Броварського району. Змагання пройшли без глядачів та з дотриманням норм безпеки, відповідно до воєнного стану в Україні.

     

 

У змаганнях загалом взяло участь 8 команд — шість від компанії «ХАЛО» та дві сил територіальної оборони Броварського району: батальйону територіальної оборони та ДФТГ «Манеж» (Бровари). Звісно, у всіх учасників було невичерпне бажання вийти у призери, а протистояння умовних команд «району» та «міста Бровари» стали справжнім «дербі».

 

У підсумку до умовного фіналу вийшли команди батальйону територіальної оборони Броварського району, одна з команд «Хало» — "Hallo Trust-Офіс" та ДФТГ «Манеж». Завершальний матч між командами району та міста Бровари став справжньою окрасою турніру, наповнений яскравими ігровими комбінаціями, сейвами воротарів та красивими голами.

        

Воротарі демонстрували дивовижну техніку

 

        

Тому голи були надзвичайно красиві 

У підсумку — чемпіоном турніру стала команда батальйону територіальної оборони Броварського району, друге місце посів колектив «Hallo Trust-Офіс», а «бронзу» здобули гравці ДФТГ «Манеж» (Бровари).

 

У вітальній церемонії турніру взяли участь начальник Броварської районної військової адміністрації Павло Проскочило, бригадний генерал Валерій Ємбаков та представники компанії «Хало Траст».

                

Начальник Броварської районної військової адміністрації Павло Проскочило

 

      

Бригадний генерал Валерій Ємбаков

                  

Представник організатора турніру - компанії "Хало Траст" 

Під час виступу організатори турніру побажали, щоб турніри проходили якомога частіше, але щоб умови, за яких живе Україна — воєнний стан та війна — завершилися якомога швидше.

Усі призери отримали грамоти та футбольні м’ячі з автографом очільника району Павла Проскочила, а переможці турніру — заохочувальні призи.

              

Павло Проскочило підписує футбольні м'ячі переможцям  

 

        

Перспективна футбольна молодь Броварщини

 

               

Один із лідерів команди - срібного призера "Хало Траст-Офіс" 

 

               

               

Також призами були відзначені головний арбітр і найактивніші вболівальники турніру.

      

Визнана найактивніша уболівальниця турніру 

       

                   

Підтримували учасників змагань і такі красуні 

     

Команда переможець турніру

— Сил територіальної оборони Броварського району

     

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень