Керівництво Броварської районної військової адміністрації взяло участь у заході «Молитва за Україну»

Дата: 01.08.2022 15:23
Кількість переглядів: 588

         Фото без опису

1 серпня 2022 року у місті Буча Київської області пройшов обласний захід за участі Митрополита Київського і всієї України Епіфанія та начальника Київської обласної військової адміністрації Олексія Кулеби з нагоди Дня Української Державності та 1034 річниці Хрещення Русі-України — «Молитва за Україну». У заході, який проходив у храмі Святого Апостола Андрія Первозванного, узяли участь начальник Броварської районної військової адміністрації Павло Проскочило та голова Броварської районної ради Сергій Гришко.

                   Фото без опису

Митрополит Київський і всієї України

Православної церкви України Епіфаній

 

У своєму виступі очільник Православної Церкви України, Блаженніший Митрополит Київський та всієї України Епіфаній, наголосив, що саме хрещення Києва і всієї Руси-України, розпочате від берегів Дніпра 988 року, поклало основу християнської європейської України. А вже у сучасності, відзначення 1000-ліття Хрещення, стало провісником звільнення українського народу та багатьох інших народів від «вавілонського полону більшовицького безбожництва і від ярма кремлівського».

      Фото без опису

      Фото без опису

      Фото без опису

           

Ось і зараз, Хрещення Русі-України є важливим символом державотворення України і етапом формування незалежності та європейського вектору розвитку.

            Фото без опису

   Фото без опису

 

Під час заходу відбулося богослужіння за Україну та спільна молитва за захисників України, які полягли за її свободу та за тих, хто продовжує боротися за Батьківщину.

       Фото без опису

       Фото без опису

       Фото без опису

       Фото без опису

 

Під час широкомасштабної агресії російської федерації місто Буча стало одним із міст, яке найбільш постраждало від навали російських окупантів.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень