У Броварському районі підвели підсумки антитерористичних заходів

Дата: 02.08.2022 17:04
Кількість переглядів: 828

           Фото без опису

2 серпня 2022 році у Великодимерській громаді відбулася робоча зустріч начальника Броварської районної військової адміністрації Павла Проскочила з представниками силових структур Броварського району.

Під час зустрічі були підбиті підсумки антитерористичних та контрдиверсійних заходів в населених пунктах Броварського району.

     Фото без опису

За цей час відпрацьовано комплекс фільтраційно-пошукових заходів з виявлення можливих осіб, що сприяють ворогу та їх ймовірних місць перебування. До заходів залучалися сили і засоби Служби безпеки України, Національної поліції України, Державної служби надзвичайних ситуацій та Сил територіальної оборони.

Під час заходів також було перевірено стан захищеності об’єктів, які можуть становити інтерес для диверсійно-розвідувальних груп ворога.

За результатами проведених заходів, перевіряється інформація щодо причетності декількох осіб до вчинення злочинів проти основ національної безпеки України.

 

Також за сумлінне виконання службового обов’язку, високий професіоналізм, патріотизм та активну участь у планових відпрацюваннях по знешкодженню учасників диверсійно-розвідувальних груп начальник Броварської районної військової адміністрації Павло Проскочило нагородив представників СБУ цінними подарунками та грамотами районної військової адміністрації.

   Фото без опису

   Фото без опису

   Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень