Віце-прем'єр України Ірина Верещук відвідала з робочим візитом Великодимерську громаду

Дата: 04.08.2022 15:18
Кількість переглядів: 384

           Фото без опису

4 серпня 2022 року відбулася зустріч мешканців Великодимерської громади з представниками органів державної та місцевої влади.
Для мешканців громади, які постраждали від російської окупації і чиї будинки повністю або частково зруйновані, передана гуманітарна допомога.

              Фото без опису

У Великодимерській громаді в одному з місцевих гуртожитків проживають внутрішньо переміщені особи, які фактично залишилися без житла. Це мешканці  населених пунктів Великодимерської селищної громади.

      Фото без опису 
Гуманітарну допомогу у вигляді продуктових наборів та миючих засобів передали Віце-прем'єр України, Міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук, а також начальники Київської обласної та Броварської районної військових адміністрацій Олексій Кулеба та Павло Проскочило.

     Фото без опису

Під час візиту представниками влади були вислухані гострі та актуальні питання постраждалих мешканців, а також надані практичні рекомендації щодо їх вирішення.

                 Фото без опису

       Фото без опису

       Фото без опису
У зустрічі з мешканцями також взяли участь народні депутати України Микола Галушко та Олег Дунда, а також Великодимерський селищний голова Анатолій Бочкарьов.

     Фото без опису

     Фото без опису
Ще частину гуманітарної допомоги надали спонсори з числа представників місцевого бізнесу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень