Програмі відновлення житлового фонду Броварщини внаслідок руйнації через окупацію — бути!

Дата: 09.08.2022 15:11
Кількість переглядів: 997

         Фото без опису

09 серпня 2022 року у великій залі Броварської районної військової адміністрації під головуванням заступника голови Броварської районної ради Валентини Шульги відбулася 21 позачергова сесія Броварської районної ради VIII скликання. На засіданні із 42-х обраних депутатів були присутні 30.

    Фото без опису

Окрім депутатів Броварської районної ради, у засіданні взяли участь начальник Броварської районної військової адміністрації Павло Проскочило, представники військової адміністрації і правоохоронних органів та ЗМІ.

Під час сесії депутати розглянули чотири питання. З порядком денним можна ознайомитися тут. З додатковим питанням, включеним до порядку денного, можна ознайомитися тут.

     Фото без опису

За підсумками сесії, депутати затвердили Програму відновлення житлових будинків та прибудинкових споруд, пошкоджених внаслідок бойових дій на території Броварського району на 2022-2023 роки та внесли відповідні зміни до бюджету 2022 року. Також внесені зміни до програми фінансового забезпечення функціонування Броварської районної державної адміністрації та її структурних підрозділів для виконання та реалізації повноважень, делегованих Броварською районною радою на 2022 рік.

Ще одним рішенням Броварської районної ради депутата Андрія Миронця ввели до складу постійної комісії Броварської районної ради з питань архітектури, будівництва, житлово-комунального господарства, транспорту та зв’язку.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень