Київщина активно готує автошляхи до осінньо-зимового періоду

Дата: 10.08.2022 14:44
Кількість переглядів: 253

     Фото без опису

У Київській області активно проводять підготовчі роботи до осінньо-зимового періоду.

 

Мова йде, зокрема, про підготовку доріг, мостів тощо. Про це повідомили під час апаратної наради зі структурними підрозділами в Київській обласній військовій адміністрації.

Мережа автомобільних доріг загального користування місцевого значення в Київській області складає 6 379,9 км. Незважаючи на обмежений фінансовий ресурс, відповідно до укладеного договору між Департаментом регіонального розвитку та підрядниками, у пристоличному регіоні здійснюються роботи з експлуатаційного утримання доріг та мереж зовнішнього освітлення вздовж проїжджих частин.

«Особливу увагу під час підготовки доріг до експлуатації взимку необхідно приділити побудованим тимчасовим переправам. Доручив фахівцям провести спеціальне обстеження та аналіз кожної тимчасової споруди, аби визначити, чи зможуть вони забезпечити транспортну функцію взимку», — зауважив очільник КОВА Олексій Кулеба.

Задля безпеки дорожнього руху всіх його учасників, зокрема і в осінньо-зимовий період, постійно проводиться ліквідація ямковості дорожнього покриття. Уже ліквідовано 42 556 м² вибоїн у всіх районах Київщини.

Окрім того, активно проводять покіс трави на узбіччях, прибирання сміття на зупинках громадського транспорту та вирізання порослі. Також фахівці встановлюють дорожні знаки для комфортного та безпечного руху автомобільними дорогами загального користування місцевого значення Київської області.

Нагадаємо, що станом на сьогодні відновлено транспортне сполучення по всіх пошкоджених та зруйнованих внаслідок російської військової агресії штучних спорудах на Київщині.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень