Дитячо-юнацька спортивна школа Броварів до занять готова!

Дата: 18.08.2022 10:32
Кількість переглядів: 908

           Фото без опису

17 серпня 2022 року членами комісії Броварської районної військової адміністрації з перевірки захисних споруд цивільного захисту закладів освіти територіальних громад Броварського району щодо готовності використання за призначенням, було проведено огляд підвальних приміщень, де знаходяться тренувальні зали Дитячо-юнацької спортивної школи (ДЮСШ) відділу фізичної культури та спорту Броварської міської ради.

               Фото без опису

Завдяки спільним зусиллям начальника відділу фізичної культури та спорту Броварської міської громади Дмитра Рожкова та виконувача обов’язків директора ДЮСШ Оксани Романюк, секції з боксу, хортингу, пауерліфтингу, тайського боксу та настільного тенісу можуть розпочинати свою роботу.

Тобто, підвальні приміщення відповідають всім вимогам та рекомендовані комісією до занять відповідно до Рекомендацій та процедури перевірки найпростіших укриттів.

                 Фото без опису

Юні спортсмени Броварської міської територіальної громади матимуть можливість займатися улюбленими видами спорту у вільний від навчання час, адже здорові діти — це здорова нація.

Робота триває….



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень