Дякуючи їм — Броварщина і Україна Незалежні!

Дата: 24.08.2022 15:17
Кількість переглядів: 2081

        Фото без опису

24 серпня 2022 року о 9.00 год. керівництво Броварської районної військової адміністрації, на чолі з її начальником Павлом Проскочилом, спільно з керівництвом Броварської міської ради — Ігорем Сапожком, взяли участь у вшануванні пам’яті тих, завдяки кому сьогодні наша країна є вільною та незалежною.

      Фото без опису

Під час заходу, що пройшов на «Алеї Героїв» у Броварах, прозвучала спільна молитва за спомин душ наших героїв та за Україну, яку прочитав настоятель храму Святої Покрови Православної церкви України Отець Михайло. Присутні вшанували пам'ять Героїв покладанням квітів до їх місць поховань.

      Фото без опису

Наступною локацією урочистих заходів став парк імені Тараса Шевченка, де до підніжжя пам’ятника духовному пророку України — Великому Кобзарю була встановлена квіткова композиція.

      Фото без опису

               Фото без опису

      Фото без опису

Цього ж дня за участі начальника Броварської районної військової адміністрації були проведені церемонії нагородження тих, хто у складні для Броварщини часи боровся за її долю.

    Фото без опису Фото без опису

Нагрудними знаками Броварської районної військової адміністрації «За мужність» та «За заслуги», подяками та грамотами Броварської районної військової адміністрації з врученням цінних подарунків, цього дня були нагороджені підприємці та представники бізнесу Броварського району, представники релігійних громад та конфесій, працівники медичної сфери.

       Фото без опису

       Фото без опису

Також велику увагу було приділено бійцям Добровольчих формувань територіальних громад. Найкращі з них відзначені нагородами та подяками. Заходи пройшли з дотриманням вимог воєнного стану.

               Фото без опису

              Фото без опису Фото без опису

              Фото без опису Фото без опису

Багато бійців добровольчих формувань на передовій.

Тому виходили отримувати нагороди їх дружини і діти

    Фото без опису

Шана усім тим, хто у нелегкі часи — чи то молитвою чи допомогою, чи рятуючи життя, чи зі зброєю у руках — боровся і бореться й донині за рідний край.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень