Вітаємо з ювілеєм!

Дата: 25.08.2022 07:21
Кількість переглядів: 943

Фото без опису

25 серпня 2022 року свій 60-річний ювілей святкує фахівець і прекрасна людина, патріот свого краю, начальник Броварського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, військовий комендант — Сергій Миколайович Пригода.

Сьогодні, у такий нелегкий для країни час, Вам відведена велика відповідальність, адже через місцеві центри комплектування проходять людські долі і формуються Сили територіальної оборони та Збройні Сили України.

У цей прекрасний день Ювілею, дозвольте побажати Вам, Сергію Миколайовичу, щоб кожен Ваш день був  успішним, кожен вчинок – гідним, кожна ідея – відмінною, кожне слово – твердим, а кожна дія – впевненою.

Не втрачайте пильності і впевненості в собі, завжди залишайтеся справедливим і відважним, у будь-якій ситуації проявляйте героїзм та ентузіазм.

Заслужених перемог Вам та родинного затишку.

               Фото без опису

25 серпня 2022 року з нагоди відзначення 60-річного ювілею, керівництво району привітало начальника Броварського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Сергія Пригоду.

Сергію Миколайовичу була вручена почесна нагорода — відзнака голови Броварської районної державної адміністрації.

               Фото без опису

               Фото без опису

 

З повагою,

колектив Броварської районної військової адміністрації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень