Бригада Збройних Сил України ТрО Київщини отримала бойовий стяг!

Дата: 30.08.2022 16:53
Кількість переглядів: 480

         Фото без опису

 Окремий батальйон Збройних Сил України ТрО Броварського району може пишатися: завдяки досягненням під час оборони Київщини і знищенню окупанта на сході Країни, 114 окрема бригада Збройних Сил України ТрО Київської області, в яку входить батальйон, отримала Бойовий Прапор.

         Фото без опису

  29 серпня Бойове Знамено, як символ честі, доблесті та слави, як заклик до кожного військовослужбовця Збройних Сил України віддано служити Українському Народові, було передане Верховним Головнокомандувачем Збройних Сил, Президентом України Володимиром Зеленським.

      Фото без опису

    Безпосередньо командиру бригади, Олександру Ковалю, Бойовий Стяг вручив Головнокомандувач Збройних Сил України Валерій Залужний.

     Фото без опису

       В урочистостях з нагоди отримання Бойового Прапора взяли участь: командувач Сил ТрО Збройних Сил України Ігор Танцюра та начальник штабу – заступник командувача Сил ТрО Збройних Сил України Сергій Собко.

     Фото без опису

Такий символ — Бойовий Прапор для Бригади — є справжнім визнанням доблесті, проявленого героїзму та прикладу служіння у важкий для Країни час. А ще — стане мотивацією до ще більших звершень та самовідданості!

Фото без опису
          Слава Україні!!!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень