Дорогі школярі та студенти Броварщини!

Дата: 01.09.2022 04:29
Кількість переглядів: 1769

Шановні вчителі!

Прийміть найщиріші вітання з Днем знань та початком навчального року!

 Фото без опису

Цей день — хвилюючий і незабутній своєю атмосферою, барвами осінніх квітів і, звичайно, закличним першим дзвоником.

Це свято не минає жодної родини. Адже людина без знань, як безкрилий птах: не може злетіти високо вгору, щоб досягти найвищої мети в житті.

Усім, хто в цей День прийшов до навчальних закладів або буде здобувати знання дистанційно, бажаю успіхів, натхнення та жаги до знань!

        Фото без опису

На превеликий жаль, цього року не всім діткам вдасться розпочати навчання у оновлених класах їхніх навчальних закладів.

В Україні триває війна. Ця біда не минула і наш район, адже деякі навчальні заклади були зруйновані та станом на сьогодні не придатні для початку навчання. Але влада району всіляко сприятиме тому, щоб наші діти здобували якісну освіту. Я впевнена, що згодом навчальні заклади будуть відбудовані, освітній процес поновлений, а діти зможуть зайняти свої місця у світлих класах рідної школи.

         Фото без опису

Особливо хочу привітати зі святом дорогих першокласників. Нехай перші Ваші кроки дорогою Знань стануть міцною основою подальшого навчання та саморозвитку!

 

Щира вдячність Вам, дорогі вчителі, за самовіддану працю та бездоганне виконання такої відповідальної місії, як виховання підростаючого покоління. Саме Ви сприятимете формуванню юних особистостей, від яких залежить наше майбутнє та майбутнє нашої держави, адже вчитель — це професія від Бога, а всі інші професії — від учителя.

 

Шановні батьки першокласників!

Сьогодні Ваші діти роблять перші самостійні кроки, та вже зовсім скоро своєю працею вони прославлятимуть Батьківщину, віддаючи сили та знання на справу розбудови України.

Переконана, що помірковані та виважені кроки сучасної влади забезпечать доступність якісної освіти. Багато вже зроблено, але ми не зупиняємося на досягнутому і крокуємо далі.

 

Тож нехай перший дзвоник пролунає у кожному серці з вірою у завтрашній день та в успіх розпочатих справ.

 

Зі святом всіх Вас, шановні!

 

З повагою,

виконувач обов'язків голови

Броварської районної

військової адміністрації           Євгенія ПОЛІКАРПОВА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень