Вітаємо!

Дата: 02.09.2022 05:50
Кількість переглядів: 268

          Фото без опису

2 вересня, свій День народження святкує визначний бізнесмен, керівник одного з найпотужніших підприємств не лише Броварщини та Київщини, а й України — почесний громадянин Броварського району, генеральний директор компанії «Кока-Кола Беверіджиз Україна» пан Константінос Спанудіс.

 

Сьогодні, зокрема, і стараннями пана Костантіноса, компанія “Кока-Кола Беверіджиз Україна” є потужним виробником та лідером на ринку солодких газованих напоїв, столової води, холодних чаїв, енергетичних напоїв та соків.

За час його керівництва, компанія два роки поспіль отримувала “Бурштинову зірку” — найпрестижнішу нагороду серед українських виробників пиво-безалкогольної галузі за найвищий в Україні приріст обсягів виробництва безалкогольних напоїв і за найбільше зростання частки ринку.

 

Після деокупації від російського загарбника завод поступово відновлює своє виробництво.

Серед престижних нагород компанії — нагорода зі сталого розвитку “Coca-Cola Eurasia&Africa Sustainability Awards” в номінації “Добробут суспільства” за досягнення і внесок у розвиток місцевих громад, підтримку активного способу життя, захист навколишнього середовища і розвиток молоді.

 

Щиро бажаємо Вам, пане Константіносе, здоров’я, доброї вдачі, подальших успіхів та родинного затишку.

 

Щоб справи не знали провалів, у бізнесі щоб поруч були надійні та вірні однодумці, а робота щоб приносила достаток та задоволення.

 

З повагою

колектив Броварської

районної військової адміністрації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень