Нарада голів районних військових адміністрацій та громад Київщини: у пріоритеті — безпека населення

Дата: 09.09.2022 13:50
Кількість переглядів: 647

         Фото без опису

08 вересня 2022 року відбулася робоча нарада начальника Київської обласної військової адміністрації Олексія Кулеби з головами районних військових адміністрацій та керівниками територіальних громад Київської області.
У нараді взяв участь начальник Броварської районної військової адміністрації Павло Проскочило.
Під час засідання присутні розглянули питання щодо організації та забезпечення цивільного захисту населення органами місцевого самоврядування Київської області, щодо готовності закладів охорони здоров’я Київщини до підвищення захворюваності на COVID-19, а також щодо підготовки додаткових місць компактного проживання та компенсації витрат за тимчасове розміщення внутрішньо переміщених осіб в Київській області.
Окрім цього, були обговорені питання тарифів на теплову енергію, послуги з постачання теплової енергії та постачання гарячої води в умовах воєнного стану. Зокрема, йшлося про встановлення органами місцевого самоврядування Київської області економічно обґрунтованих тарифів.
Завершальним питанням стало формування показників та критеріїв в оцінюванні результатів роботи районних військових адміністрацій та територіальних громад Київської області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень