З Днем фізичної культури та спорту!

Дата: 10.09.2022 04:54
Кількість переглядів: 334

 Фото без опису

Шановні спортсмени, тренери, фахівці галузі фізичної культури і спорту, прихильники фізкультурно-спортивного руху та здорового способу життя!

Щиро вітаю Вас зі святом — Днем фізичної культури та спорту!

Фізична культура і спорт є невід’ємною частиною сучасного способу життя, соціального і культурно-морального розвитку суспільства, важливим чинником зміцнення здоров’я кожного громадянина держави.

За всіх часів саме здорові духом і тілом люди складали опору суспільства, адже спорт не тільки дає здоров’я, він загартовує характер і волю.

На жаль, цього року, в силу загально відомих причин, про Його величність Спорт українці в широкому загалі змушені були на певний час забути. Але навіть і у такі тяжкі хвилини наші спортсмени на міжнародній арені підтримують престиж нашої країни і іміджево та інформаційно допомагають Батьківщині. А багато спорсменів взяли до рук зброю та вступили до лав територіальної оборони та Збройних Сил України і навіть віддають своє життя…

 

Бажаю усім дотичним до його Величі Спорту — міцного здоров’я, великої вдачі, наполегливості, наснаги та перемог в усіх справах!

Хай щастить усім, хто присвятив своє життя великій справі, яка символізує молодість, велич духу і мужність, а також сприяє популяризації та розвитку сфери фізичної культури і спорту, наслідує найкращі традиції видатних атлетів.

Нехай приклад наших чемпіонів буде поштовхом для масового розвитку фізкультури і спорту у повсякденному житті мешканців Броварщини та взірцем для підростаючого покоління.

 

Зі святом!

 

З повагою,

начальник Броварської

районної військової адміністрації              Павло ПРОСКОЧИЛО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень