Долучися до Всесвітнього дня прибирання «World Cleanup Day»!

Дата: 15.09.2022 16:16
Кількість переглядів: 548

 

       Фото без опису

Щорічно в третю суботу вересня Всеукраїнський молодіжний рух «Let’s do it Ukraine» — учасник загальносвітового руху «Let’s Do It World», що об’єднує понад 60 мільйонів активістів у 191 країні, виходять на прибирання у своїй країні.

Фото без опису

З цієї нагоди загальносвітовий рух хоче об’єднати людей і зробити Україну чистішою з метою формування національної культури чистоти, благоустрою, правильного поводження з відходами, дбайливого ставлення до довкілля, створення сприятливих умов для розвитку волонтерства і самореалізації української молоді, розвитку місцевих громад та залучення ВПО до суспільно корисної діяльності.

     Фото без опису

Броварська районна військова адміністрації запрошує долучитися до загальносвітового руху 17 вересня 2022 року та разом із мільйонами активістів зі 191 країнами світу приєднатися до Всесвітнього дня прибирання «World Cleanup Day».

                   Фото без опису

У 2022 році Всесвітній день прибирання пройде з дотриманням карантинних норм, заборон та обмежень, які діють на період війни.

 

Інформація відділу житлово-комунального господарства, екології та природних ресурсів Броварської районної військової адміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень