Вони ті, хто рятуючи життя, ризикують своїм!

Дата: 16.09.2022 15:50
Кількість переглядів: 491

       Фото без опису

17 вересня 2022 року Україна святкує День рятівника.

Його відзначають працівники аварійно-рятувальних служб, пожежної охорони, інших спеціальних формувань, а також громадяни, які внесли свій внесок у справу ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, захисту життя і здоров’я людей.

Напередодні свята Броварська районна державна адміністрація на чолі з виконувачем обов’язків її голови Євгенією Полікарповою, привітала працівників аварійно-рятувальних служб та інших формувань, взявши участь у заході біля пам’ятника Героям Чорнобиля у місті Бровари.

              Фото без опису

З професійним святом представників Броварського районного управління ГУ ДСНС України у Київській області цього дня також привітали — голова Броварської районної ради Сергій Гришко, начальник відділу цивільного захисту Броварської районної державної адміністрації Віктор Шибіко, а також мешканці місцевої громади.

              Фото без опису

У своєму зверненні до рятувальників Євгенія Анатоліївна висловила глибоку подяку за героїзм та мужність проявлені під час евакуації осіб з окупованих територій Броварського району та під час несення служби у період активної фази широкомасштабної агресії окупантів.

                Фото без опису

Присутні вшанували пам’ять хвилиною мовчання тих, хто рятуючи життя людей, втратив своє.

             Фото без опису

Під час заходу за самовіддане та бездоганне служіння українському народу, високий професіоналізм та мужність, проявлені під час виконання службових завдань та з нагоди відзначення Дня рятівника працівники Броварського РУ ГУ ДСНС України в Київській області були нагороджені грамотами та цінними подарунками.

                 Фото без опису

       Фото без опису

Зі святом! Спасибі Вам за врятовані життя!  

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень