Питання цивільного захисту та соціальне забезпечення населення Броварщини — в пріоритеті

Дата: 20.09.2022 15:40
Кількість переглядів: 322

              Фото без опису

19 вересня у Броварській військовій адміністрації відбулася робоча зустріч з питань перевірки Київською обласною військовою адміністрацією органів місцевого самоврядування Броварського району. Метою зустрічі стало вивчення стану справ щодо організації та виконання завдань з підготовки до оборони, цивільного захисту та соціального забезпечення потреб населення Броварського району в умовах правового режиму воєнного стану.
У заході взяли участь Радник начальника Київської обласної військової адміністрації, виконувач обов’язків голови Броварської районної військової адміністрації, голови та представники територіальних громад Броварського району, командири добровольчих формувань територіальних громад та представники структурних підрозділів Київської обласної та Броварської районної військових адміністрацій.
Під час наради були обговорені питання організації цивільного захисту населення, ліквідації наслідків збройної агресії, наявності та стану готовності бомбосховищ та інших захисних споруд до використання, а також функціонування систем оповіщення;
Учасники заходу також торкнулися питань підготовки до опалювального сезону 2022/2023 рр, проблематики наповнення бюджетів, проблематики поводження з відходами на території району та в територіальних громадах, а також підготовки закладів освіти до початку 2022/2023 навчального року.
Також було обговорено питання стану обстеження пошкоджених або зруйнованих об’єктів, що потребують проведення поточного, капітального ремонту або демонтажу.
Окремо торкнулися тематики забезпечення закладів охорони здоров’я фіксованим широкосмуговим доступом до Інтернету, надання медичних послуг осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення, а також забезпечення закладів охорони здоров’я альтернативними джерелами живлення.
Далі слово було надано представникам та головам територіальних громад, які озвучили проблематику, що є на місцевому рівні. Зокрема, це питання виплат матеріальної допомоги населенню, яке постраждало від російської окупації, питання укриттів (бомбосховищ) у школах та дитячих садочках, питання відбудови зруйнованих навчальних закладів та питання логістики для учнів, чиї навчальні заклади зруйновані.
По всіх проблемних питаннях спільними зусиллями здійснюється пошук шляхів щодо їх вирішення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень