Броварщина отримала нові шкільні автобуси

Дата: 28.09.2022 14:44
Кількість переглядів: 389

        Фото без опису

28 вересня 2022 року, напередодні Дня працівника освіти, ліцеї трьох громад Броварщини отримали у своє використання 7 новеньких автобусів. Транспорт наданий для розв’язання проблеми з підвезенням школярів на навчання в тих населених пунктах громад, де освітні заклади зазнали руйнації внаслідок окупації російських військ.

Керівництвом Київської обласної військової адміністрації, для освітніх закладів Київщини, було передано 40 автобусів.

Церемонія передачі відбулася у Броварах, у центральному міському парку «Перемога». Серед громад Броварського району, що отримали транспортні засоби — Баришівська (1 автобус), Великодимерська (5 автобусів) та Калинівська (1 автобус).

Фото без опису Фото без опису Фото без опису

    Фото без опису Фото без опису

У заході взяли участь начальник Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба, заступник голови Київської обласної державної адміністрації, директор департаменту освіти і науки Київської обласної державної адміністрації Жанна Осипенко, голови та представники органів місцевого самоврядування, а також керівники управлінь, відділів та закладів освіти територіальних громад.

       Фото без опису

      Фото без опису

Представникам громад, чиї навчальні заклади найбільше постраждали від руйнувань, а також тих громад, чиї освітні заклади будуть приймати учнів з інших населених пунктів, були вручені документи на автотранспорт.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису

      Фото без опису Фото без опису

     Фото без опису

     Фото без опису

Вітаємо!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень