Увага: тим, хто шукає роботу в дорожній галузі!

Дата: 04.10.2022 13:28
Кількість переглядів: 304

            Фото без опису

Навчальний центр по підготовці, перепідготовці та кваліфікації кадрів запрошує на підготовку та перепідготовку та/або підвищення кваліфікації кадрів, таких як: тракторист, машиніст автогрейдера, машиніст екскаватора, машиніст котка самохідного з рівними вальцями, машиніст укладача асфальтобетону, машиніст бульдозера, машиніст змішувача асфальтобетону пересувного, електрогазозварник, а також водіїв транспортних засобів категорій «А, А1», «В», «С, С1», «СЕ» та «Д, Д1».

Навчальний центр є професійним (професійно-технічним) навчальним закладом, заснований на загальнодержавній власності і належить до сфери управління Державного агентства автомобільних доріг України, який проводить підготовку, перепідготовку та підвищення кваліфікації робітничих кадрів дорожньої галузі.

Робітничі професії такі як, машиніст/водій/оператор дорожньо-будівельної техніки на ринку праці актуальні завжди, а наразі і в майбутньому післявоєнному житті держави, просто необхідні.

План відбудови країни визначає стратегічні цілі післявоєнної відбудови, серед яких повноцінна відбудова всієї інфраструктури, інтеграція української транспортної мережі в мережу ЄС та гармонізація правових та організаційних аспектів функціонування транспортної сфери України.

Зокрема, передбачається відбудова та нове будівництво 51,2 тис. км. автодоріг, будівництво понад 1,4 тис. мостів (із урахуванням стандартів НАТО) та багато іншого.

Навчальний центр по підготовці, перепідготовці та кваліфікації кадрів «Укравтодору» якраз і є тим самим галузевим професійно навчальним закладом, який вже понад 65 років проводить підготовку, перепідготовку та підвищення кваліфікації кадрів в дорожній галузі.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень