Новини територіальних громад

Дата: 05.10.2022 15:30
Кількість переглядів: 255

           Фото без опису

Баришівська та Березанська громади

 

Вартість послуг утримання багатоквартирних будинків, що перебувають в управлінні КП «ЖКГ с.Морозівка», з 01.10.2022 р. скоригована. Детальніше про це читайте тут

 

У Баришівці відбувся чемпіонат Київської області з боксу серед юнаків та юніорів.

     Фото без опису

До Центру позашкільної роботи “Мрія” завітали найкращі майстри шкіряної рукавички, а це 165 боксерів із 25 районів та міст Київщини, які визначали найдужчих в пристоличному регіоні.

        Фото без опису

Обласна першість організована Київською обласною федерацією боксу та депутатом КОРДА Юліаном Москаленком за підтримки Управління молоді та спорту Київської обласної військової адміністрації, начальник якого, Сергій Тимофєєв, також завітав на змагання.

Захід відвідали представники влади Баришівської селищної громади та її очільник Олександр Вареніченко. А також серед почесних гостей були славетні спортсмени Сергій Дзінзірук, Віктор Постол та Геворг Манукян, заслужені тренери України Олександр Поліщук та Володимир Золотарьов.

 

Турнір був присвячений Збройним силам України, і під час урочистостей було проведено благодійний збір кошт для потреб ЗСУ. Так, разом з волонтерами організатори розпродувати продукцію ручної роботи, а зібрані кошти будуть передані на потреби Збройних сил.

Місцева влада дякує спонсорам, партнерам і меценатам, які долучилися коштами до проведення змагань. Це компанії МХП, HatchTech, ТОВ «УБА- АГРОСВІТ», СТОВ імені Леся Сердюка, СФГ «Фермер», ПашаМото, Mobil1Центр, USA Garage та місцеві бізнесмени.

 

За інформацією прес-служби Баришівської селищної ради.

 

Також на змаганнях була представлена і Березанська громада. Детальніше про це читайте тут

 

Днями у селі Садове Березанської громади працівники старостату, школи, садочка та КП «Березанькомунсервіс» долучилися до комплексу заходів із благоустрою території. Детальніше про це читайте тут

 

Броварська громада

      Фото без опису

 

Днями відбувся турнір з плавання «Відкритий Кубок Львова-2022», у якому взяли участь і представники Броварської школи плавання, які із-за російської агресії були вимушені покинуті свої рідні домівки. Детальніше про їх виступ читайте тут

      Фото без опису

 

4 жовтня відбулося чергове засідання виконавчого комітету Броварської міської ради. Детальніше про це читайте тут

 

Зазимська громада

Днями в бібліотеці «Сучасна громадська бібліотека» села Зазим’я відбулася перша публічна подія — презентації книги Володимира Чернишенка «Битва за місто».

          Фото без опису

Детальніше про це читайте тут


Днями відбулося чергове засідання Молодіжної ради при Зазимській сільській раді. Детальніше про це читайте тут

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень