На Київщині триває підготовка дорожньо-мостового господарства до зими

Дата: 05.10.2022 10:35
Кількість переглядів: 171

       Фото без опису

Дорожньо-мостове господарство Київської області продовжують готувати до належної роботи в осінньо-зимовий період. Загалом до зими підготовлено понад 560 одиниць спеціалізованої прибиральної техніки, заготовлено майже 105 тисяч тонн посипкового матеріалу та реагентів. Також капітально відремонтовано 425 тисяч м2 вулиць і доріг комунальної власності.

Зокрема Служба автомобільних доріг у Київській області проводить підготовку до утримання автомобільних доріг загального користування державного значення в осінньо-зимовий період. На балансі Служби загалом знаходиться майже 2 485 км автомобільних доріг загального користування державного значення.

Наразі триває заготівля посипкового матеріалу відповідно до затверджених заходів із підготовки до зими відповідно до плану. Загалом вже заготовлено 1 800 тонн технічної солі та 10 930 тонн фрикційних матеріалів та протиожеледних сумішей. Такі заходи розроблені Службою спільно з підрядними організаціями.

Також триває підготовка дорожньої техніки для належного експлуатаційного утримання доріг загального користування державного значення в зимовий період. Загалом у Київській області планується задіяти до виконання робіт 275 одиниць дорожньої техніки. Це піскорозкидачі, солерозподілювачі, автогрейдери, роторні снігоочищувачі, навантажувальна техніка тощо.

Також у разі необхідності до виконання робіт з експлуатаційного утримання доріг взимку планується залучати дорожню техніку інших організацій з укладанням відповідних договорів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень