Ключі від 19 соціальних квартир передали вимушеним переселенцям та багатодітним сім’ям, які втратили своє житло

Дата: 07.10.2022 11:35
Кількість переглядів: 182

         Фото без опису

6 жовтня, в Борисполі передали ключі та документи від 19 соціальних квартир для тимчасового проживання сім’ям, які втратили власне житло внаслідок воєнних дій. Захід відвідали заступниця Міністра розвитку громад та територій України Наталія Козловська, заступник очільника КОВА Микола Бойко, Бориспільський міський голова Володимир Борисенко, голова правління Держмолодьжитла Сергій Комнатний та представники Товариства Червоного Хреста.

Квартири отримали багатодітні сім’ї Київської області, житло яких було пошкоджене чи повністю зруйноване внаслідок російської військової агресії. Також ключі передали сім’ям із дітьми, які є внутрішньо переміщеними особами з Донецької, Луганської, Запорізької та Херсонської областей. Надання соціального житла для тимчасового проживання здійснюється за рішенням Держмолодьжитла на підставі договору найму на термін до одного року. Власники мають можливість пролонгувати строк оренди. Проживання громадян відбуватиметься на безоплатній основі. Мешканці будуть сплачувати лише за житлово-комунальні послуги.

Нові квартири повністю укомплектовані для проживання. Вони оздоблені та мебльовані. Крім того, Товариство Червоного хреста в межах гуманітарної допомоги закупило для квартир побутову техніку, посуд, необхідну постільну білизну тощо.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень