НА КИЇВЩИНІ НЕК «УКРЕНЕРГО» ІНІЦІЮЄ СТАБІЛІЗАЦІЙНІ ВІДКЛЮЧЕННЯ

Дата: 21.10.2022 10:48
Кількість переглядів: 312

      Фото без опису

За розпорядженням НЕК «Укренерго», через великі навантаження на енергосистеми в Київській області з 9:20 розпочалися стабілізаційні відключення світла. Повідомили в ДТЕК Київські регіональні електромережі.

Відключення відбуватимуться для кожного клієнта не більше, ніж на 4 години. Однак воно може повторитись протягом доби через 4 години, якщо Укренерго не відмінить застосування стабілізаційних відключень. Наприклад, якщо ваш будинок відключався з 10:00 до 14:00, то якщо стабілізаційне відключення триватиме протягом дня, повторне відключення буде з 18:00 до 22:00 і з 02:00 до 06:00.

Список населених пунктів, яких може стосуватися таке відключення, розміщений на сайті  та в соцмережах ДТЕК Київські регіональні електромережі.  Слідкуйте за оновленнями.

Аби підтримати енергосистему, закликаємо всіх жителів регіону споживати електроенергію помірно – вмикати енергоємні прилади почергово, максимально знизити споживання електроенергії у вечірні пікові години з 17:00 до 23:00.

Бізнесу необхідно обмежити використання зовнішнього освітлення фасадів офісів, ресторанів, торгових центрів тощо.

Ці кроки допоможуть знизити необхідність відключень або кількість відключених будинків. Будьте відповідальними! Споживайте електроенергію економно.

Діючий графік відключень

 

       Фото без опису

 

      Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень