Для навчання в умовах воєнного стану учні Броварщини отримали комп’ютерну техніку

Дата: 22.10.2022 20:35
Кількість переглядів: 936

      

21 жовтня 2022 року Служба у справах дітей та сім’ї, відділ освіти молоді та спорту Броварської районної військової адміністрації, спільно з Благодійним фондом «Хоуп Череті» та управлінням авіації та поліції на воді Національної поліції України, відвідали декілька громад та передали в користування комп’ютерну техніку для дітей та місцевих навчальних закладів.

 

Баришівська громада

Спільно з представником поліції підполковником Сергієм Ткаченком, представники райдержадміністрації вручили комп’ютери для Баришівського ліцею імені Миколи Зерова.

     

Принагідно, секретар Баришівської селищної ради Надія Слухай привітала усіх присутніх та побажала, перш за все, миру та перемоги над ворогом, аби наші діти якнайшвидше могли повернутися до нормального життя.

    

Надія Михайлівна зауважила, що, на превеликий жаль, війна внесла свої корективи в усі аспекти нашого життя, зокрема і навчання наших дітей.

            

«Сподіваємося, що завдяки новій комп'ютерній техніці, діти Броварського району не лише здобудуть важливі практичні знання, що допоможуть їм у майбутньому знайти своє місце в житті, а щеотримають майданчик для нових знайомств та спілкування з вчителями в режимі он-лайн» — зазначила начальник служби у справах дітей та сім'ї Броварської районної війської адміністрації Тетяна Купріянець.

       

Оскільки зараз у дітей вимушене дистанційне навчання в школах, такі подарунки дуже доречні.

 

Березанська громада

Представники районної військової адміністрації відвідали дитячий будинок сімейного типу на базі родини Петренків, патронатну родину Тонкошкурої Тетяни Дмитрівни та патронатну родину Юлії Суржок.

             

    

Дітям були вручені ноутбуки. Також кожна сім’я отримала продуктові набори від громадської організації ГО «СТВОРЕНІ ДІЯ ТИ».

Згурівська громада

Один із освітніх закладів Згурівської громади, а саме — Згурівський ліцей, також отримав у подарунок комп’ютерне обладнання.

    

Користуючись нагодою, заступник селищного голови Сніжана Авраменко, від імені голови громади Василя Цвика, освітян, дітей та батьків Згурівського краю, подякувала за розуміння, підтримку та плідну співпрацю всім причетним до цієї важливої справи.

  

Такі подарунки — досить доречні, адже в умовах воєнного стану в освітній галузі змінились і умови навчання дітей. І дистанційна форма навчання — це вимога часу.

       

     

Навчаємось, віримо і, кожен на своєму фронті, наближаємо перемогу!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень