На Київщині вже подано 1275 заявок на участь у державній програмі «ЄРобота» 

Дата: 23.10.2022 13:40
Кількість переглядів: 126

          

У Київській області триває реалізація державної програми «єРобота» щодо отримання мікрогранту на створення або розвиток власного бізнесу. Станом на 19 жовтня до участі у програмі подано 1275 заявок. Після їхнього розгляду уповноваженими особами «Ощадбанку», Київського обласного центру зайнятості та комісією Державного центру зайнятості позитивні рішення щодо надання фінансування для реалізації своїх бізнес-проектів отримали 135 подавачів. Про це поінформували в Департаменті економіки Київської обласної військової адміністрації. 

Середній розмір гранту складає 233 тисяч грн. Загальна сума грантових коштів, що надійдуть отримувачам, становить понад 31 млн грн. 

Найбільше грантів подані за наступними напрямками діяльності: оптова та роздрібна торгівля, ремонт автотранспортних засобів, переробна промисловість, тимчасове розміщення та організація харчування, професійна та наукова діяльність, сільське, лісове та рибне господарство. 

Отримувачі грантів мають забезпечити створення 377 робочих місць. Наразі триває 9-та хвиля прийому запитів на участь у програмі. Свої бізнес-плани можна подати через Портал Дія

Важливо, ті особи, які отримали відмову у фінансуванні в минулих періодах, мають можливість подати заявку повторно.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень