Група з 19 дітей Київської області відправилася на відпочинок до «Міжнародного дитячого центру «Артек»

Дата: 26.10.2022 10:23
Кількість переглядів: 152

          Фото без опису

Сформована група з 19 дітей Київської області поїхала на відпочинок до дитячого оздоровчого табору «Артек». Про це повідомили в Службі у справах сім’ї та дітей Київської ОВА.

Починаючи з серпня 2022 року, улюбленим місцем відпочинку та оздоровлення дітей не лише Київщини, а й всієї України, стало сонячне Закарпаття. Саме тут тимчасово розташувалось Державне підприємство України «Міжнародний дитячий центр «Артек». 

Це вже четверта зміна, що відпочиває в «Артеку» цього року. Ця група сформована з 19 дітей із Бориспільської, Бучанської, Ірпінської, Дівичківської та Пристоличної територіальних громад Київської області.

Під час відпочинку з дітьми цілодобово працюватимуть досвідчені педагоги-вихователі. Вони допоможуть кожному вихованцю розкрити свої здібності та реалізувати творчі можливості.

Також протягом 21-денного відпочинку діти матимуть спілкування з однолітками, цікаву та змістовну роботу за різними напрямками навчання та виховання. У таборі організатори підготували заняття в спортивних секціях, туристичні походи, естафети та конкурси, фестивалі дитячої творчості, гурткові роботи, сеанси переглядів кінофільмів, дискотеки.

Відпочивальники будуть забезпечені повноцінним та збалансованим харчуванням. Розроблене меню відповідає всім нормам дитячого харчування.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень