Щиро вітаємо!

Дата: 01.11.2022 07:27
Кількість переглядів: 253

            Фото без опису

Броварська районна військова адміністрація сердечно вітає гордість Броварщини, заслуженого лікаря України та почесного громадянина Броварського району, прекрасну людину Коляду Володимира Степановича з Днем його народження!

 

Народився Володимир Степанович 1949 року в селі Лісовичі Таращанського району Київської області.

Після закінчення Київського медичного інституту у далекому 1976 році, трудову діяльність розпочав у Броварській центральній районній лікарні інтерном-хірургом. Після закінчення інтернатури в 1977 році зарахований на посаду хірурга-ординатора хірургічного відділення центральної районної лікарні, на якій працював до 1997 року. В 1997 році призначений на посаду завідуючого хірургічним відділенням і головним хірургом Броварського району. Атестований на вищу кваліфікаційну категорію по хірургії.

За високі досягнення у роботі неодноразово нагороджувався Державними нагородами України та відзнаками:Почесне звання «Заслужений лікар»,Почесна грамота Міністерства охорони здоров’я, Почесна відзнака Броварської районної ради «Знак Пошани» І, ІІ, ІІІ ступеня.

Рішенням 20 позачергової сесії Броварської районної ради від 18 вересня 2012 року за №360, Володимиру Степановичу присвоєно звання «Почесний громадянин Броварського району», вручено нагрудний знак встановленого зразка та диплом.

Щиро дякуємо Вам, Володимире Степановичу, за відданість Броварщині!

У цей теплий, прекрасний осінній день бажаємо Вам миру та перемоги, міцного здоров’я, довголіття, благополуччя, радості та сімейного затишку.

 

З повагою

колектив

Броварської районної військової адміністрації

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень