30 ПЕДАГОГІВ ПРОФТЕХІВ КИЇВЩИНИ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У НАВЧАЛЬНОМУ СЕМІНАРІ В МЕЖАХ РЕФОРМИ ШКІЛЬНОГО ХАРЧУВАННЯ
3 листопада розпочато проведення навчального семінару для 30 педагогів-кухарів закладів професійної освіти Київської області в Бориспільському профтехліцеї. Семінар «Зміни та сучасні тенденції в організації харчування в закладах загальної середньої освіти» організували спільно з Міністерством освіти і науки України, Офісом першої леді та Національним управлінням у справах освіти та молоді Естонської Республіки (NarNo), а також Національної асоціації громадського харчування та проекту «EU4Skills: Кращі навички для сучасної України». Про це повідомили в Департаменті освіти і науки Київської ОВА.
Під час проходження семінару учасники здобудуть необхідні практичні навички, стануть тренерами та зможуть навчати кухарів їдалень основам правильного харчування для їхньої реалізації на місцях.
Семінар складається з теоретичної та практичної частини. Спочатку учасники дізнаються про нові технологічні стандарти в шкільному харчуванні та принципи впровадження реформи. У практичній частині вони познайомляться з новітнім обладнанням харчоблоку шкільної їдальні та власноруч приготують страви за новими високотехнологічними методиками.