13 ЛІКАРЕНЬ КИЇВЩИНИ ОТРИМАЛИ НОВЕ СУЧАСНЕ ОБЛАДНАННЯ

Дата: 08.11.2022 16:38
Кількість переглядів: 234

        Фото без опису

13 закладів охорони здоров’я Київщини отримали сучасне медичне обладнання та медичні вироби завдяки проекту «Поліпшення охорони здоров’я на службі у людей», що реалізує Міністерство охорони здоров’я у співпраці зі Світовим банком. 239 одиниць устаткування надали провідні міжнародні компанії GE Healthcare, Mindray, Penlon, Laerdal, Medtronic, Philips, Hillrom та Massimo.

До лікарень доставлено 26 моніторів пацієнта, 10 пересувних діагностичних рентгенівських апаратів, 27 капнографів у комплекті з одноразовими адаптерами, 61 адаптер повітропроводу для дорослих і дітей та 34 – для немовлят, 3 наркозних апарати, 20 апаратів УЗД з набором датчиків, 8 портативних електрокардіографів, 99 шприцевих насосів, 46 інфузійних насосів. Також медичні вироби – для системи забезпечення анестезії, для ЕКГ, для шприцевого насосу, для інфузійного насосу.

Це обладнання допоможе закладам охорони здоров’я Київщини більш якісно та ефективно надавати медичну допомогу як жителям області, так і внутрішньо переміщеним особам та пацієнтам, які постраждали від бойових дій.

«Особливо в цей непростий час ми не маємо права зупинятись і будемо використовувати всі можливості для модернізації лікувальних закладів Київської області та тримати свій медичний фронт», – зазначила директор Департаменту охорони здоров’я КОВА Олена Єфіменко.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень