У водойми області вселено майже 8 тонн риби

Дата: 11.11.2022 08:31
Кількість переглядів: 257

        

8 листопада відбулося вселення у водосховище, яке знаходиться за межами с. Гречана Гребля Броварського району Київської області. У водойму було випущено 5 280 кг (30 000 екз.) товстолоба. Вага одного екземпляру становила 176 грамів.

        

9 листопада відбулося зариблення Канівського водосховища. Так, у с. Трипілля Обухівського району Київської області випущено 2 712 кг (8 475 екз.) товстолоба дволітки. Вага одного екземпляру становила 320 грамів.

Зариблення здійснювалися за рахунок  коштів  користувачів  спеціальних  товарних рибних господарств відповідно до Режимів рибогосподарської експлуатації водойми.

                    

Контроль за процесами  зариблення   здійснювали   працівники  відділу іхтіології та держінспектори Київського рибоохоронного патруля.

Повідомляємо, для того, щоб провести будь-яке зариблення необхідно дотримуватися чітких правил, встановлених законодавством. Довідку можна знайти тут http://kv.darg.gov.ua/_dovidka_shchodo_proceduri_0_0_0_686_1.html .

Рибоохоронний патруль Київщини закликає громадян брати участь у збереженні рибних запасів, особливо в місцях їх вселення. Якщо Ви помітили порушення Правил рибальства просимо невідкладно повідомляти на «гарячу лінію» відомства: (099) 341-73-18.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень