ВИПЛАТИ СУБСИДІЙ І ПІЛЬГ НА ОПЛАТУ ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНИХ ПОСЛУГ ОБГОВОРИЛИ В КИЇВСЬКІЙ ОВА

Дата: 05.11.2022 08:38
Кількість переглядів: 110

        Фото без опису

Починаючи від жовтня 2022 року, виплати субсидій і пільг на оплату житлово-комунальних послуг проводяться органами Пенсійного фонду України. Раніше виплати відбувалися через управління соціального захисту населення. Процедуру перехідного періоду, що триватиме до 1 грудня, обговорили з представниками управлінь соціального захисту населення районів, територіальних громад та Головного управління Пенсійного Фонду України у Київській області під час наради, що пройшла на чолі із заступником голови КОВА Сергієм Білецьким.
Наразі Пенсійний фонд вже розпочав здійснення виплат житлових субсидій та пільг, призначених органами соціального захисту населення. До 1 грудня 2022 року порядок звернення за призначенням субсидій та механізм призначення житлових субсидій і пільг не змінюється. Усі дані для виплат надійдуть до Фонду в електронному вигляді.

Також під час робочої зустрічі учасники розглянули питання нарахувань органами соціального захисту населення Київської області житлових субсидій та пільг за листопад.

Крім того, напередодні Дня соціального працівника, що пройде 6 листопада, Сергій Білецький від імені голови Київської обласної військової адміністрації Олексія Кулеби привітав фахівців з їхнім професійним святом та нагородив Почесними грамотами та Подяками Київської обласної державної адміністрації.

«Попри постійні обстріли та ситуацію з енергетикою, соціальні працівники мають бути на своєму робочому місці та допомагати людям, які особливо цього потребують. Першочергова задача – забезпечити всіх необхідними виплатами, щоб жодна людина не відчувала дискомфорт. Вдячний усім фахівцям соцслужб, які продовжують виконувати свою місію та наполегливо працювати в умовах війни», — зазначив Сергій Білецький.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень