З ДНЕМ ГІДНОСТІ ТА СВОБОДИ!

Дата: 21.11.2022 10:32
Кількість переглядів: 192

                Фото без опису

                   Шановні жителі нашої рідної Броварщини!

Щороку, 21 листопада ми відзначаємо День Гідності та Свободи, на знак вшанування патріотизму та мужності громадян, які стали на захист демократичних цінностей і європейського вибору нашого народу.

Цей день - незаперечний доказ відродження української нації та держави, утвердження того, що події на Майдані змінили нас, об’єднавши в єдиній, соборній та незалежній Україні.

Від цього року День Гідності та Свободи став для всіх українців не лише символом нашого європейського вибору, а й беззаперечного устремління нашого народу до свободи.

Ми – європейці вільні духом! Ми довели це на Майдані! Нині Збройні Сили України доводять це на фронті, а прості українці в тилу, допомагаючи воїнам усім, чим можуть.

У День Гідності та Свободи ми вшановуємо мужніх патріотів, які віддали своє життя за незалежність України під час подій на Майдані, зоні АТО/ООС,  на фронтах російсько-української війни. Вічна слава Героям, що полягли за свободу рідної землі!!!

Щиро дякую військовослужбовцям Збройних Сил України, усім землякам за Ваш патріотизм, за те, що робите все можливе, аби наші нащадки побачили нову Україну такою, яка формує нове обличчя демократичної Європи, а, можливо, й світу, оскільки події, які зараз відбуваються в Україні без перебільшення мають вплив на всю світову спільноту.

Ми живемо в той час, коли історія змінюється на наших очах. Ми все пересилимо й Перемога буде за нами! Бо дух українців непереможний. Вистояли на Майдані – вистоїмо й у цій війні й жодного російського окупанта не залишиться на нашій землі!

Слава Україні! Слава Героям! Слава Збройним Силам України! Слава всьому великому  працьовитому, мужньому українському народові!

Виконувач обов’язків

голови адміністрації                          Володимир МАЙБОЖЕНКО

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень