Сили військ територіальної оборони ЗСУ Броварського району віддали шану жертвам Голодомору

Дата: 26.11.2022 16:22
Кількість переглядів: 700

            

 

У останню суботу листопада Україна у скорботі віддає шану загиблим співвітчизникам-жертвам Голодомору 1932-1933 років.

Цього року наша країна вшановує 90-і роковини страшної трагедії.

     

Представники військ територіальної оборони Збройних Сил України Броварського району відвідали пам’ятний знак жертвам Голодомору-землякам, який знаходиться у селі Русанів Великодимерської громади Броварського району.

      

У молебні за душі загиблих земляків взяли участь священнослужителі місцевого храму Православної церкви України, представники місцевої влади, бійці місцевих сил територіальної оборони, активісти та ті, чиї рідні стали жертвами геноциду українського народу.

                     

Учасники заходу вшанували пам'ять жертв нелюдського злочину, прочитавши зворушливі тематичні вірші. Найголовнішою темою, яка звучала серед присутніх — через 90 років «нащадок» Радянської імперії — російська федерація, як і майже сто років тому, продовжує творити геноцид нашого народу.

      

На завершення заходу, присутні обговорили питання переходу вірян громади до ПЦУ та процедури, яка для цього необхідна. І духовенство, і місцева влада, і присутні віряни підтвердили необхідність цього кроку.

                 

Військовослужбовці подякували організаторам заходу та вкотре відзначили, що єдність українського народу у боротьбі за правду, незалежність та свободу нації, є важливою для кожного українця.

       

Слава незламному українському народу!

Слава ЗСУ!

Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень