З Міжнародним днем волонтера!

Дата: 05.12.2022 08:14
Кількість переглядів: 132

              Фото без опису

Шановні волонтери!

Щиро вітаю вас із нагоди свята!

Міжнародний день волонтера – свято кожного, хто хоч раз за покликом серця допомагав людям, не чекаючи подяк, нагород і визнання.

В Україні, як і в усьому світі, волонтерський рух займає особливе місце в наданні допомоги населенню в надзвичайних ситуаціях. Цьогоріч такою надзвичайною ситуацією стала війна, розв'язана проти нас російською федерацією.

Важко переоцінити внесок волонтерського руху в цілому й кожного волонтера зокрема в справу нашої Перемоги. Саме волонтери допомагали людям, котрі опинилися в окупації, доставляючи їм продукти харчування, ліки та речі першої необхідності, допомагаючи виїхати із небезпечних територій. Волонтери – перші помічники наших Збройних Сил, разом з ними вони часто перебувають на передовій.

Прийміть щиру подяку за чуйність і незламну віру у свій народ, за бажання допомагати усім, хто опинився в скрутних обставинах. Особлива подяка за допомогу Збройним Силам України!

Бажаю усім волонтерам міцного здоров’я, добробуту, наснаги на добрі справи, родинного затишку і тепла, миру та благополуччя!

Начальник Броварської районної

військової адміністрації                        Володимир МАЙБОЖЕНКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень