З Днем Збройних Сил України!

Дата: 06.12.2022 10:00
Кількість переглядів: 227

Фото без опису

6 грудня українці відзначають державне свято — 31 річницю Дня Збройних Сил України. Це свято справжньої  мужності, героїзму й відваги.


У цей день у 1991 році був ухвалений Закон України «Про Збройні сили України». Дата співпала з початком славетної сторінки історії української армії — Першим зимовим походом Дієвої армії УНР. Тоді військо формувалося на національних засадах і традиціях Рядові називалися козаками, а командири -  підстаршинами й старшинами. Такі традиції, як символ козацтва й волі, перенесені й на сучасні реалії.


Сьогодні Збройні Сили України боронять  від рашистської пошесті не лише Україну, а й весь цивілізованмй світ. Межа фронту є не лише лінією бойових дій. Це - розділ між цивілізацією майбутнього та пітьмою.


Це свято, завдяки героїзму та мужності тих,  хто несе службу в лавах Збройних Сил України , заслуговує, щоб бути у когорті таких великих українських свят як День Незалежності та День Конституції, День національного прапора та День Захисника України.

Фото без опису

Бажаю всім військовослужбовцям Збройних Сил України якомога менших втрат, великої військової удачі, міцного здоров’я.

Нехай рідні та близькі дочекаються вас  живими й  неушкодженими. А найголовніше — спільної великої Перемоги!


Щира шана тим, хто боронив і продовжує боронити честь та свободу рідної землі, зміцнює обороноздатність країни, підвищує безпеку та авторитет держави!


Слава Україні! Слава Збройним Силам України! 
 


З повагою,
командир військової частини 
територіальної оборони

Збройних Сил України

Броварського району                              Ігор РОБОЧИЙ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень