Людям, котрі врятували світ

Дата: 14.12.2022 09:49
Кількість переглядів: 164

            Фото без опису                                           

Сьогодні  ми віддаємо шану тим, хто став на шляху ядерної загрози.

Минуло багато часу, відколи сталася ця трагічна подія, яка поставила світ на межу катастрофи. Та ми завжди пам'ятатимемо людей, котрі ціною свого здоров'я й життя, не дозволили невидимому ворогу – радіації, поглинути планету.

«Чорнобиль» був та залишається символом великої біди, але водночас - мужності, самопожертви, самовідданості пожежних, військових, міліціонерів, енергетиків, будівельників, інженерів, простих робітників. Ніхто з них  не відступив перед обличчям неймовірної небезпеки.

Сьогодні наш ворог – російська федерація, безсоромно й безсовісно використовує ядерний шантаж, погрожуючи Україні й намагаючись залякати  нас і всю світову спільноту. Ми не піддамося саме тому, що знаємо ціну цієї небезпеки. Й тому, що шануємо пам'ять тих, хто колись її відвернув.

Шановні ліквідатори! Ви є справжнім прикладом патріотизму та мужності! Щиро бажаю вам і вашим родинам  міцного здоров’я, життєвої енергії, щастя, миру, добра й злагоди. Нехай завжди поруч з вами буде людська повага за ваші добрі справи.

Начальник Броварської районної

військової адміністрації                        Володимир МАЙБОЖЕНКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень