Про пленарне засідання 24 чергової сесії Броварської районної ради VІІІ скликання

Дата: 15.12.2022 13:32
Кількість переглядів: 548

               Фото без опису

 

15 рудня 2022 року, під головуванням голови Броварської районної ради Сергія Гришка,  відбулося засідання 24 чергової сесії Броварської районної ради VІІІ скликання .

У сесійній залі були присутні 27 із 42 обраних депутатів. У засіданні сесії також взяли участь представники структурних підрозділів Броварської районної  військової адміністрації.

На порядок денний було  внесено  29 питань, включаючи «різне». Під час засідання Президії районної ради прозвучала пропозиція про внесення до порядку денного додаткових питань. А саме:

  • Про дострокове припинення повноважень депутата Броварської районної ради Сергія Кузьменка.
  • Про внесення змін до рішення сесії районної ради  VІІІ скликання  від 21 грудня 2021 року за № 172-16- VІІІ «Про районний бюджет Броварського району Київської області на 2022 рік та додатків до нього».
  • Про відмову в наданні погодження ТОВ «Будіндустрія – Сервіс ЛТД» щодо отримання спеціального дозволу на користування надрами з метою геологічного вивчення піску ділянки «Солов'їна», що знаходиться в Броварському районі.
  • Про відмову в наданні погодження ТОВ «ВК ПРОФІ» щодо отримання спеціального дозволу на користування надрами з метою геологічного вивчення піску Південноліткинської ділянки, що знаходиться в Броварському районі.

Пропозиція була підтримана депутатами одноголосно.

Перед початком засідання голова Броварської районної ради Сергій Гришко та заступник голови районної ради Валентина Шульга виконали приємну місію нагородження волонтерів, представників органів місцевого самоврядування з нагоди свят, які ми відзначали нещодавно, а також привітали депутатів-іменинників.

Відзнакою Київської обласної ради - нагрудним знаком «За заслуги перед Київщиною», було нагороджено заступника голови Броварської районної ради Валентину Шульгу та  Зазимського сільського голову Віталія Крупенка

В ході засідання питання дострокового припинення пвноважень депутата районної ради Сергія Кузьменка підримали  14 депутатів. Усі інші питання порядку денного були підтримані більшістю голосів.

          Фото без опису

          Фото без опису

                 Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень