Про організацію роботи ДФТГ у Броварському районі

Дата: 30.12.2022 14:11
Кількість переглядів: 702

 

           Фото без опису

30 грудня 2022 року у Броварській районній військовій адміністрації відбулася робоча зустріч керівництва адміністрації, голів територіальних громад, старост старостинських округів та командирів ДФТГ району з представниками Територіальної оборони Збройних Сил України.

На засіданні акцентувалася увага на організації роботи ДФТГ, в тому числі несення служби на блокпостах Броварського району.

В результаті розгляду питань порядку денного, присутніми був напрацьований комплекс заходів щодо взаємодії представників Національної поліції, ДФТГ та ЗСУ, зокрема виконання розпорядження начальника Броварської районної військової адміністрації від 23 грудня 2022 року № 310/вс «Про функціонування блокпостів Броварського району».

Крім цього, присутніх було проінформовано про необхідність дотримання норм правопорядку, безпеки об’єктів критичної інфраструктури, недопущення надзвичайних подій під час  Новорічних та різдвяних свят та функціонування Пунктів Незламності, відповідно до постанови КМУ від 17 грудня 2022 року № 1401 «Питання організації та функціонування Пунктів Незламності».

       Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень