Проведено комісійне обстеження Національного природного парку «Залісся»

Дата: 12.01.2023 16:40
Кількість переглядів: 680

                   

      

12 січня  2023 року було проведено обстеження для встановлення фактів заподіяння шкоди та збитків Національному природному парку «Залісся» з урахуванням Методики визначення шкоди та збитків, завданих територіям та об'єктам природного-заповідного фонду внаслідок збройної агресії російської федерації, затвердженої наказом Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України від 13.10.2022 № 424.

     

Обстеження проводилося за участі представників НПП «Залісся, керівництва та спеціалістів Броварської районної військової адміністрації: першого заступника начальника адміністрації, голови комісії - начальника відділу житлово-комунального господарства, інфраструктури, екології, природних ресурсів та захисту довкілля, заступника голови комісії,  секретаря комісії - начальника юридичного відділу апарату адміністрації. Участь в обстеженні брав також начальник відділу містобудування та архітектури адміністрації. До роботи долучилися  представники Державної екологічної інспекції Столичного округу, Великодимерської територіальної громади, Броварського РУ Національної поліції в Київській області, Відділу № 3 Управління надання адміністративних послуг Головного управління Держгеокадастру у місті Києві та Київській області.

                  

За результатом комісійного обстеження представниками Державної екологічної інспекції Столичного округу буде визначено шкоду та збитки, завдані Національному природному парку «Залісся» - відповідно до форми розрахунку збитків, завданих територіям та об’єктам природно-заповідного фонду України внаслідок збройної агресії російської федерації, наведеної у додатку до цієї Методики.

                                                

За підсумками комісійного обстеження зібрані матеріали будуть направлені у відповідні органи виконавчої влади для вивчення та подальшого опрацювання.

  

        

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень