Відновлення освітнього процесу у Богданівському ліцеї

Дата: 20.01.2023 12:56
Кількість переглядів: 499

            Фото без опису

З 23 січня 2023 року на базі цифрового освітнього центру відновлюється освітній процес з використанням очного та змішаного формату навчання для учнів Богданівського ліцею Великодимерської селищної ради

Під час бойових дій на території Броварського району було пошкоджено ряд закладів освіти. Серед пошкоджених – Богданівський ліцей Великодимерської селищної ради Броварського району. Заклад, який підпалили військові рф.

Фото без опису

Тому перед органами державної влади та місцевого самоврядування постало питання  організації навчального процесу для здобувачів освіти с. Богданівки.

Знаючи, яка складна ситуація з освітою в Богданівці, громаду підтримали Благодійний фонд "SavEd", донори - Міжнародна організація Save the children (цифрові освітні центри), SURGe, Лілія Гриневич, екс-міністр освіти і науки України та Ганна Новосад екс-міністр освіти і науки України, народний депутат України IX скликання від партії «Слуга народу» з ідеєю створення цифрового освітнього центру в приміщенні будинку культури с. Богданівка.

                                                                   Фото без опису

Функціонування такого центру стало б прекрасним вирішенням проблеми забезпечення освітою учнів, а також можливість для учнів старшої ланки використовувати освітній простір центру для навчання, спілкування з вчителями та однолітками.

Фото без опису

Керівництво Великодимерської громади виділило кошти для огородження території від проїжджої частини для забезпечення безпеки учнів. Поруч є підвальне приміщення, в якому за кошти Великодимерської громади проведено роботи по облаштуванню укриття для здобувачів освіти Богданівського ліцею.

                      Фото без опису

Зараз Богданівський ліцей (цифровий освітній центр) – це сучасний заклад освіти, який забезпечено меблями, обладнанням, необхідною технікою, науково-методичною літературою. Це заклад, який дасть змогу дітям отримувати не лише знання, але і психологічну підтримку, не втрачати відчуття приналежності до соціуму. Адміністрація закладу налаштовує освітній процес так, щоб він був комфортним і безпечним для дітей та педагогів.

        Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень