Відновлення навчального процесу в Пухівському закладі загальної середньої освіти

Дата: 24.01.2023 12:31
Кількість переглядів: 391

                           

 

24 січня 2023 року відновлено навчальний процес в очному форматі в Пухівському закладі загальної середньої освіти Зазимської територіальної громади Броварського району. Із всіх закладів освіти Зазимської територіальної громади тільки учні Пухівського ЗЗСО та дошкільного підрозділу «Десняночка» навчалися дистанційно через відсутність найпростішого укриття.

        

Членами районної комісії з перевірки захисних споруд цивільного захисту закладів освіти територіальних громад Броварського району щодо готовності використання за призначенням здійснено заключний огляд найпростішого укриття, надано рекомендації.

    

Заслуговує на увагу загальна готовність укриттів закладів освіти Зазимської територіальної громади Броварського району.

Управління освіти, культури, молоді та спорту, спільно з керівництвом громади, депутатами, прийняли рішення про необхідність капітальних ремонтів укриттів, щоб з 1 вересня приступити до повноцінного очного навчання в школах та садочках громади. Адже це безпека наших дітей. Відповідні роботи проводилися за рахунок місцевого бюджету.

     

Було виділено кошти для Погребського ліцею,  Зазимського ліцею «Академія успіху», Рожнівської  філії Пухівського ЗЗСО, Літківського ліцею ім. М.П.Стельмаха – тут також утеплено дах.                                                      

І, щоб приступили до навчання діти Пухівського ЗЗСО, відшукали кошти й можливості для облаштування ще одного укриття.

Всі укриття облаштовані відповідно до вимог законодавства та забезпечені необхідним оснащенням, а саме: засобами індивідуального захисту та особистої  гігієни, медичними аптечками, ліхтариками, лавками та стільцями, ліжками, ємностями з питною та технічною водою тощо. В освітніх закладах громади проведено практичні тренування з евакуації для забезпечення швидкої евакуації учасників освітнього процесу. В мирні часи укриття  використовуватимуться як додаткові приміщення для гурткової роботи, щоб діти громади мали змогу проводити дозвілля цікаво.

                                    

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень