Чемпіонат Київської області з хортингу відбувся в Броварському районі

Дата: 30.01.2023 10:05
Кількість переглядів: 395

Фото без опису

28 січня 2023 року в м. Бровари відбувся Чемпіонат Київської області з хортингу в розділі «двобій». В змаганнях прийняло участь 104 спортсмени з Київської області та інших регіонів України . Змагання було організовано та проведено Київською обласною федерацією хортингу, відділом фізичної культури та спорту Броварської міської ради при підтримці управління молоді та спорту Київської обласної військової адміністрації та відділу гуманітарного розвитку Броварської районної військової адміністрації. На урочистій церемонії відкриття начальник відділу гуманітарного розвитку Броварської районної військової адміністрації Ольга Білановська та начальник відділу  фізичної культури та спорту Броварської міської ради Дмитро Рожков, які привітали учасників змагань та гостей заходу та побажали вдалих виступів на Броварщині.

 

За перемогу змагалися :СК «Хортинг – Бровари», СК «Колізей», СК «Воїн» (м.Бровари), СК «Характерник» (м.Вишгород), СК «Альфа» (м.Київ), СК «Мамай»(м.Вишгород), СК «Мамай» (м. Козелець, Чернігівської обл.), СК «Карпи» (смт Кирилівка Запоріжської обл.), КСК «Хортинг» (м. Київ).

Фото без опису

За результатами роботи суддівської колегії змагань, переможцями в загальнокомандному заліку стали:

I місце – СК «Воїн» (м. Бровари);

II місце – СК «Мамай» (м. Козелець, Чернігівської області);

III місце – СК «Альфа» (м. Київ).

Фото без опису

Бажаємо всім спортсменам міцного здоров’я, великої удачі, наполегливості, наснаги та перемог. Нехай щастить всім, хто присвятив своє життя великій справі, сприяє популяризації та розвитку сфери фізичної культури і спорту!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень