Відбувся виїзний прийом в Калиті

Дата: 09.02.2023 09:46
Кількість переглядів: 170

                   Фото без опису

Восьмого лютого 2023 року, в приміщенні Калитянської селищної ради відбувся виїзний прийом громадян начальником Броварської районної військової адміністрації Володимиром Майбоженком.

У зустрічі з жителями громади також взяв участь виконувавач обов’язків голови Калитянської селищної ради Сергій Рудницький.

Фото без опису

Під час прийому було  детально розглянуто колективне звернення жителів села Заворичі стосовно питань надання допомоги з відновлення зруйнованого житла жителям сіл, які навесні 2022 року перебували в окупації.

Крім того було порушено питання щодо ремонту доріг в Заворичах, а саме вздовжж залізничної колії, яка була пошкоджена вантажівками, які здійснювали заправку пальним на АЗС «Авантаж».

                                         Фото без опису

Жителями Заворичі також  було підняте питання щодо можливості зміни маршруту автобуса, який здійснює перевезення пасажирів до села.

Ще одне актуальне питання, яке було обговорено під час зустрічі - щодо відбудови занедбаного гуртожитку в селі Заворичі, який може послугувати для забезпечення соціально-культурного розвитку населеного пункту.

Мешканці військового містечка Семиполки, звернулись з питання щодо організації та облаштування будівництва пункту переходу в селі Семиполки через трасу Чернігів-Київ.

Частина питань вирішувалась на місці, інші, які потребують поглибленого вивчення, Володимиром Майбоженком та Сергієм Рудницьким взято  під особистий контроль

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень