За результатами засідання колегії Броварської районної військової адміністрації

Дата: 09.02.2023 15:16
Кількість переглядів: 2287

               Фото без опису

Дев'ятого лютого 2023 року відбулося засідання колегії Броварської районної військової адміністрації. Участь в ньому взяли начальник Броварської районної військової адміністрації Володимир Майбоженко, голова Броварської районної ради Сергій Гришко, заступники начальника військової адміністрації, голови територіальних громад району, начальник Броварського  районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки (РТЦК та СП) полковник Юрій Бурляй, начальник Броварського районного управляння ГУ ДСНС України в Київській області Микола Семиног, начальник Броварського районного управляння поліції ГУ НПУ в Київській області Кирило Самойленко, депутат Верховної Ради Микола Галушко, старости старостинських округів Броварського району, командири ДФТГ району, керівники структурних підрозділів Броварської районної військової адміністрації.

Фото без опису

Перед початком роботи присутні вшанували хвилиною мовчання усіх земляків, загиблих внаслідок російської агресії.

На порядок денний засідання колегії були винесені наступні питання:

1.Підсумки роботи Броварського РТКЦ та СП за 2022 рік. А саме: виконання планового завдання з поставки військовозобов’язаних та транспортних засобів до військових частин, виконання планових завдань призову на військову службу за контрактом призовників, військовозобов'язаних до навчальних центрів, мобілізаційні заходи щодо військовозобов’язаних та транспортних засобів на 2023 рік.

Підполковником Юрієм Бурляєм були проаналізовані основні показники роботи із заданих напрямків. Також було визначено шляхи розв’язання проблемних питань.

                                      Фото без опису

Співдоповідачем з цього питання виступила Ірина Строй – головний спеціаліст з питань мобілізаційної роботи Броварської районної військової адміністрації. Вона проаналізувала законодавчу базу стосовно питань мобілізаційної роботи й оголосила про проведення навчального заняття з відповідальними особами за ведення військового обліку,  яке має відбутися невдовзі.

Фото без опису

Начальником Броварської районної  військової адміністрації після розгляду даних питань було надане відповідне доручення сільському, селищним та міським головам територіальних громад, яке одноголосно підтримали всі члени колегії. Додатково – щодо проведення нарад з головами громад за участі представників РТЦК та СП, національної поліції, національної гвардії  та прикордонників стосовно вступу до штурмових батальйонів «Гвардії наступу»

2.Про стан готовності захисник споруд цивільного захисту , які розташовані на території Броварського району.

Доповідач проаналізував основні показники готовності цивільних споруд району до надзвичайних ситуацій. Під надзвичайними ситуаціями слід розуміти масовані ракетні обстріли, які завдає російська федерація. Питання належного функціонування захисних споруд, наразі, є дуже актуальним. На цьому наголосив і співдоповідач – начальник відділу з питань цивільного захисту населення Броварської районної військової адміністрації Віктор Шибіко.

Фото без опису      Фото без опису

Начальником районної військової адміністрації Володимиром Майбоженком були надані відповідні доручення відділу з питань цивільного захисту населення Броварської районної військової адміністрації. А а саме: сприяти на надавати практичну допомогу органам місцевого самоврядування щодо виконання відповідних постанов Кабінету Міністрів України, які стосуються створення, утримання фонду захисних споруд цивільного захисту та ведення їх обліку. Головам громад – вжити невідкладних заходів щодо приведення власниками та балансоутримувачами захисних споруд у відповідності до вимог Постанови Кабінету Міністрів. Забезпечити огляд споруд подвійного призначення для можливості використання в якості укриттів. А також інші відповідні доручення, які були підтримані членами колегії одноголосно.

          3.Стан боротьби зі злочинністю, охорони публічного порядку на території обслуговування Броварського РУП. Питання щодо встановлення зовнішніх систем відеонагляду з аналітичною складовою.

Доповідач – начальник Броварського РУП Кирило Самойленко проаналізував оперативну обстановку на території обслуговування РУП за 2022 рік, наголосивши на тому, що багато злочинів у 2022 році було вчинено саме російськими окупантами. Зокрема, зафіксовано 5734 повідомлень громадян за фактами злочинів, пов’язаних з війною і вчинені вони були представниками армії рф.

Кирило Самойленко наголосив також на тому, що стан щодо загальної криміногенної обстановки на території району покращився.

       Фото без опису

Стосовно встановлення зовнішніх систем відеонагляду, які інтегровані до загальної мережі, яку використовує НПУ,  то на сьогодні вони функціонують лише у Броварській та Згурівській громадах.

Начальником Броварської районної військової адміністрації було надано ряд доручено стосовно третього питання, яке розглядалося на колегії. А саме: вжити заходів щодо поліпшення розкриття злочинів та їх попередженні у районі, посилити роботу поліцейських офіцерів громад, здійснювати діяльність поліції у тісній взаємодії з населенням та низку інших актуальних доручень спрямованих на покращення оперативної обстановки в районі.

         Фото без опису           


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень