У Броварах змагалися майстри підводного плавання

Дата: 16.02.2023 11:34
Кількість переглядів: 181

        

 

12 – 14 лютого 2023 року в м. Бровари Броварського району було проведено Чемпіонат України з фрідайвінгу, Чемпіонат України серед юнаків з плавання в ластах на Кубок України з плавання в ластах. Змагання  було організовано Федерацією підводного спорту та підводної діяльності України при підтримці відділу фізичної культури та спорту Броварської міської ради,  плавального басейну «Купава» за погодженням з Броварською районною військовою адміністрацією.

              

  Всього за нагороди в різних дисциплінах змагалося понад 150 учасників з Харківської, Київської, Донецької, Волинської, Дніпропетровської областей та міста Києва. 7 учасників представляли Київщину, серед них відомий броварський плавець Артур Артамонов, який став переможцем у трьох дисциплінах: на Кубку України броварчанин переміг на дистанціях 50, 100 та 200 м в біластах.

                   

Хочеться виділити спортсменку з Харкова Катерину Садурську, яка  на чемпіонаті України з фрідайвінгу виборола три золоті медалі, а на вправі пірнання в біластах встановила національний рекорд.

Вітаємо всіх переможців та призерів та бажаємо подальших звитяг та успіхів на водних доріжках!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень