У Школах Київщини стартує пілотний фізкультурно-оздоровчий проект «Учнівська Ліга «здорова Україна»». Презентація проєкту відбулася у Великій Димерці

Дата: 16.02.2023 12:42
Кількість переглядів: 282

              Фото без опису

У закладах загальної середньої освіти Київського регіону 15 лютого стартують обласні спортивні ігри серед дітей «Учнівська ліга “Здорова Україна”». Про це повідомляють у Департаменті освіти і науки Київської ОВА. 

               Фото без опису

Учнівська ліга складатиметься з чотирьох етапів – «Ліга дружніх», «Ліга сміливих», «Перша ліга» та «Вища ліга» та проводитиметься в школах Київщини з лютого по червень 2023 року.

До спортивних ігор залучатимуть учнів 5-их класів відповідно до модельної навчальної програми Нової української школи. Пілотний фізкультурно-оздоровчий проєкт проходить за сприяння Управління молоді і спорту Київської ОВА. 

Фото без опису  Фото без опису

Так, 15 лютого відбулася презентація проєкту у Великій Димерці. До заходу залучили учнів та вчителів середніх шкіл Броварського району – першого із семи районів Київщини, де заплановано такі презентації.

Під час заходу були присутні представники Міністерства освіти і науки України, Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства, Київської ОВА, Управління молоді та спорту, Київського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

           Фото без опису

У Великій Димерці на заході відбулися спортивні ігри між командами школярів та Матч зірок із флорболу, семінар-нарада щодо проведення Ліги та майстер-клас зі спортивних ігор у доджбол.

Нагадаємо, з 1 лютого розпочав роботу Освітній хаб Київщини – новий  соціально-гуманітарний проєкт. 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень